maandag 24 september 2012

Tessa Heerschop - Journalist

Welkom op de pagina van Tessa Heerschop.

Als allround (web)redacteur, fotograaf, tekstschrijver en columnist werk ik voor diverse tijdschriften en vakbladen. Daarnaast schrijf ik persberichten. 

Ik ben erg goed met internet, webredactie en content management. Ik voel me als een vis in het water achter de computer. Daarnaast ben ik goed in interviewen en reportages schrijven, waarbij ik vaak zelf de foto's maak voor bij het artikel.

Ik ben freelance verslaggever voor de Telegraaf, redactie Utrecht. 

Nautisch

Ik heb een passie voor watersport en de scheepvaart. Ik heb fulltime gewerkt voor vakblad Schuttevaer en de Vaarkrant van de Telegraaf. Daarnaast was ik freelancer voor Zeilen als moderator en webredacteur. Ik was hoofdredacteur bij Nautica en Bootblog.

Nautica en Bootblog zijn onderdeel van Black Orange Media en daarom schreef ik ook geregeld als allround journalist voor o.a. BLVD Man, Music Daily en Miss Daily. 


--
Wilt u meer informatie over freelance opdrachten of wilt u een onderwerp voor een artikel aandragen? Mail naar tessaheerschop@gmail.com 






Internet:                        Content management, SEO, adwords, keywords, Meta data, SEM, CRM, linkbuilding, Google analytics.
Ik heb diverse sites gebouwd, zoals Nieuwsruim.nl, Watisinwatisuit.nl en Dagvandemaatschappelijkwerker.nl

Computer:                     Microsoft Office, FinalCutPro, Surfer4, Dalet, iLogic, Adobe Photoshop, Unicamp, Prago, Back-office bijhouden van diverse sites.

Journalistiek:                 Interviewen, camerawerk, voorgesprekken voeren, monteren radio en televisie, bureauredactie, bloggen, journalistiek schrijven.

Collegiaal:                      Doorzettingsvermogen, organisatorisch ingesteld, gewend te werken onder tijdsdruk, niet bang om nieuwe dingen te leren. Ik kan goed omgaan met mensen.




Ervaring: 

Met een HBO-diploma journalistiek op zak en werkervaring bij Weekblad Schuttevaer, de Vaarkrant van de Telegraaf en DeJaap.nl, heb ik hopelijk genoeg referenties om u te overtuigen van mijn kwaliteiten.

Boten, jachten en schepen zijn mijn specialiteit.

Tevens kan ik websites bouwen en beheren, zoals u kunt zien op www.dagvandemaatschappelijkwerker.nl, www.watisinwatisuit.nl en www.nieuwsruim.nl

Op dit blog vindt u een selectie van mijn artikelen van de afgelopen jaren en mijn CV.
U kunt mij bereiken op tessaheerschop@gmail.com

Tessa Heerschop is opgenomen door het European Maritime Certification Institute (EMCI) als Maritime specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten